Volkswagen Polo
1.2 Easyline Navi Bluetooth Airco APK Rijklaar
Aanschafwaarde: € 5,995.00
Bouwjaar: 2009
Kilometerstand: 151088
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: NL364V

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 124.42
48 maanden: € 149.16
36 maanden: € 190.61

Omschrijving:

Autobedrijf Weldam biedt aan een Volkswagen Polo 1.2 Easyline uit het jaar 2009. Wagen verkeert in goede conditie, is voorzien van een volledig voertuigcheck, nieuwe APK en reinigingsbeurt.

Betreft een volledig onderhouden auto waarbij de onderhoudsbeurten volgens interval zijn uitgevoerd (documenten aanwezig).
Distributieketting is reeds vernieuwd en daarnaast recent grote onderhoudsbeurt uigevoerd.

TIP: Voor een uitgebreide fotoreportage van dit voertuig kunt u terecht op onze website.

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor toffe content zoals winacties, ervaringen van klanten en ons nieuwste aanbod.

Bent u geïnteresseerd in één van onze occasions? Bij Autobedrijf Weldam vindt u altijd die ene auto met net dat beetje extra, volledig onderhouden, altijd voorzien van een correcte kilometerstand en inruilen van uw huidige voertuig behoort tot de mogelijkheden. Onze voertuigen worden rijklaar afgeleverd en wij berekenen geen afleverkosten!

Voor lease en financieringen kunt u goed bij ons terecht. Wij bieden mogelijkheden voor zowel zakelijk als particulier. Voor een berekening van een maandbedrag kunt u gebruik maken van onze website of contact opnemen.

Autobedrijf Weldam
Bedrijvenstraat 10
7641 AN Wierden
0546-721024 (ook WhatsApp)
info@autobedrijfweldam.nl
www.autobedrijfweldam.nl
Facebook: Autobedrijf Weldam
Instragram: Autobedrijfweldam
Oer Twents vakmanschap met passie.

De optielijst is met grote zorg samengesteld. Het kan voorkomen dat een aanwezige optie niet beschreven is of er een optie is beschreven die niet aanwezig is. Aanbevolen is opties die uw beslissing bij aankoop kunnen beïnvloeden alvorens uw aankoop te controleren. Aan de optielijst kunnen geen rechten worden ontleend.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat koop bij Autobedrijf Weldam.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-