Kia cee'd
1.6 X-ecutive
Aanschafwaarde: € 2,950.00
Bouwjaar: 2008
Kilometerstand: 171687
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 79XTTV

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 61.22
48 maanden: € 73.40
36 maanden: € 93.80

Omschrijving:

Bij het ontwerpen van de Kia cee'd stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze cee'd is van het bouwjaar 2008. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Kia, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Deze auto is netjes onderhouden en wordt geleverd met teller rapport. Al onze auto's zijn schadevrij. Onze internetprijzen zijn vaste meeneem/handelsprijzen.Bij import auto's zijn de papieren aanwezig zodat kilometerstand gecontroleerd kan worden. Tevens ruilen wij ook auto's, motoren, caravans, campers in. Ook auto's te koop gevraagd. Tevens bieden wij ook garantie/service pakketten aan.Vraag naar de voorwaarden. Op al onze verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
meer informatie: www.jenfautos.nl

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij J en F auto's.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-