MINI Cabrio
2.0 Cooper S Chili
Aanschafwaarde: € 27,500.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 52481
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 570.72
48 maanden: € 684.21
36 maanden: € 874.36

Omschrijving:

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze MINI Cabrio. Het is een auto van het bouwjaar 2016, hij heeft 52479 kilometer op de teller staan. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Houdt u van een stijlvolle uitvoering? Dan zal het lederen interieur u zeker bevallen. Een beetje luxe is nooit weg, toch? Vandaar de stoelverwarming! Met keyless entry stapt u in zonder dat u de sleutel uit uw jas of tas hoeft te halen. Een handige en comfortabele voorziening van deze auto is het elektrisch bedienbare cabriodak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, windscherm, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van sublieme geluidstechnologie. Uiteraard is dit systeem ook voorzien van: connected drive services, navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst en multifunctioneel sportstuur. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het luxeniveau in deze MINI is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de MINI Cabrio heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Ziet u zichzelf de komende zomer al rijden met deze cabrio? Neem dan nu contact met ons op.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Cabrioland

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-