Kia Rio
1.2 CVVT FIFA World Cup Edition
Aanschafwaarde: € 9,950.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 67454
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 206.50
48 maanden: € 247.56
36 maanden: € 316.36

Omschrijving:

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Kia Rio. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Bij de uitrusting van deze Kia horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor + achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem gaat met knoppen op het stuur. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

U geniet nog meer van het rijden met uw Kia omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.



Uiteraard is inruil van uw huidige auto mogelijk, maar ook motor, boot of camper is bespreekbaar.

Helaas zijn wij niet in staat om altijd aanwezig te zijn.
Voorkom teleurstelling en neem altijd eerst even contact met ons op.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Dima Automotive

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-