Citroën C1
1.0-12V Exclusive Airco Leder 59000 km !!
Aanschafwaarde: € 4,950.00
Bouwjaar: 2011
Kilometerstand: 59726
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 50SHV8

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 102.73
48 maanden: € 123.16
36 maanden: € 157.39

Omschrijving:

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. U wordt in deze auto ook getrakteerd op extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.

In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Met vriendelijke groet,

Jorn Ennik
Ennik autobedrijf – Audi en VW specialist.

Ennik Autobedrijf is in 2007 opgericht door Jorn Ennik. Hij heeft inmiddels 16 jaar ervaring in de autobranche. Jorn werkte jaren als werkplaatschef in een garage en is technisch specialist Audi en Volkswagen. Ook is hij APK keurmeester en aircospecialist met een STEK erkenning.

Ennik Autobedrijf heeft in de loop der jaren menigeen van dienst kunnen zijn met technische en aankoop adviezen en het leveren van een Volkswagen Polo tot een Audi A8. Ennik Autobedrijf is een brede handelsonderneming waar u ook terecht kunt voor bijvoorbeeld boten en jetski's.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto of heeft uw technisch advies nodig neem dan contact ons op. Voor meer informatie over onze occasions of de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk, evenals het financieren van de auto die u graag zou willen aankopen.

Openingstijden :
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 9.00 t/m 14.00 uur.
Buiten openingstijden op afspraak.

ons adres :
Hearekeunst 19/21
8711 HE Workum
t 06 55 15 81 87
info@ennikoccasions.nl


nb:
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten en zijn daarom onder voorbehoud. Vertrouw dus niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf Ennik.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-