BMW Lease

BMW Lease is zeer populair, niet alleen bij Lease Fabriek maar in heel Nederland! Al niet in heel Europa. Bij BMW zit je dan ook altijd goed. Al ben je op zoek naar een luxe, classy auto of juist naar een brede en comfortabele auto. Alles kan bij BMW!

Vandaar dat wij heel veel in de Lease afsluiten. Het kan dan gaan om Operational BMW Lease of Financial BMW Lease. Zo kan je zelf ook nog kiezen of je een wat oudere tweedehandse BMW wilt, een jong gebruikte of gloednieuwe !

Via Financial BMW Lease kan je namelijk een auto uitzieken die aan het eind van de looptijd 10 jaar is. Deze auto kun je aankopen bij alle Nederlandse autobedrijven (uitzonderingen van niet betrouwbare autobedrijven). Je bent meteen de eigenaar van de auto en kan er zo lang van genieten als dat jij wilt!

Bij Operational BMW Lease blijft de leasemaatschappij de eigenaar. Jij betaald een all-in prijs aan hen. Hiernaast hoef je alleen nog maar je brandstofkosten te betalen. De auto lever je weer in aan het einde van de looptijd.

Via de onderstaande knop “Financial Lease Voorraad website” kun je de actuele voorraad BMW’s zien van onze samenwerkende autobedrijven. Liever een offerte opvragen voor Operational BMW Lease? Klik dan op de knop “Operational Lease”.