Wat is Financial Lease

De vraag: “Wat is Financial Lease?” krijgen wij regelmatig. Vandaar dat wij jou in deze pagina uitleggen wat Financial Lease precies is.

Financial Lease is eigenlijk niks anders dan een lening. Je wilt een nieuwe auto maar je hebt de aanschafwaarde niet (volledig). Via Financial Lease kun je dit bedrag gemakkelijk lenen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je het geld wél hebt maar liever in je onderneming wilt laten zien voor bijvoorbeeld onverwachte kosten.

Bij Financial Lease gaan wij , als onafhankelijke partij, op zoek naar de beste en voordeligste optie. Wij werken met nagenoeg alle banken in Nederland samen. Dit doen wij al jarenlang. Daardoor hebben wij ondertussen een goede band opgebouwd met de banken. Hierdoor krijgen wij gegarandeerd het voordeligste voorstel voor jou!

Je bent direct eigenaar van jouw auto als je hier een Financial Lease op afsluit. Het maakt de bank ook niet uit hoe veel kilometers je per jaar rijdt bijvoorbeeld. Samen met jou gaan we kijken wat de beste looptijd is voor jou Financial Lease. De aanbetaling kan jij (indien de bank dit niet als eis stelt) zelf beslissen. Ook kun je een slottermijn in jouw Financial Lease zetten. Een slottermijn betekent dat je aan het einde van de looptijd nog een bedrag betaald. Hierdoor wordt jouw maandbedrag aanzienlijk lager.

Aangezien je meteen de eigenaar bent van de auto, hoef je deze ook niet meer in te leveren aan het einde van de looptijd. Op dit moment wordt je naast economisch eigenaar óók juridisch eigenaar.

Via onderstaande knop kun je de voorraad zien van de autobedrijven waar wij mee samen werken. Ook kun je vanuit hier een vrijblijvende aanvraag indienen. Nog op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij staan 7 dagen in de week klaar om jou van voldoende informatie en advies te voorzien.