Operational Lease

Bij operational lease betaal je voor het gebruik van de auto maar word je geen eigenaar van het voertuig. Er komt dus ook geen financiering vermeld te staan in de jaarcijfers van de onderneming en er wordt ook geen BKR registratie geplaatst.  Je spreekt vooraf een looptijd af en hoeveel je verwacht te gaan rijden aan kilometers en welk service niveau je wenst. Je krijgt dan een maandtermijn volledig afgestemd op je wensen zonder verassingen. De leasemaatschappij betaald zaken als onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting. Je wordt dus tegen een vaste maandtermijn volledig ontzorgd en hebt nergens omkijken naar!

Operational lease voor ZZP’ers, MKB’ers en andere ondernemers is mogelijk voor zowel nieuwe auto’s en bedrijfswagens alsmede voor jonggebruikte voertuigen tot circa 18 maanden oud en tot 20.000 kilometer op de teller. Ook wanneer je een BKR codering hebt kunnen we je met operational lease voorzien. Een BKR achterstands codering hoeft dus geen belemmering te zijn!

Op deze pagina kun je direct een vrijblijvende offerte opvragen (wanneer je reeds een voertuig op het oog hebt), maar via de onderstaande knoppen kun je ook de database aan voertuigen doorzoeken op merk, model, type voertuig en op maandbudget.

Operational lease aanvraagformulier