Operational Lease

Lease fabriek ken je voornamelijk als intermediair op het gebied van financial lease, maar wij doen veel meer dan alleen financial lease. Zo kun je ook bij ons terecht met Operational lease. Ook op het gebied van operational lease werken wij samen met vele partijen. Vanzelfsprekend gaan wij met uw lease aanvraag op zoek naar het best passende operational lease voorstel op iedere specifieke situatie.

Bij een Operational lease aanvraag zijn er echter wat meer gegevens noodzakelijk voor een goede aanvraag dan alleen de voertuiggegevens en NAWT-gegevens van uw onderneming. Zo is het van belang te weten hoeveel kilometer je met de operational lease auto verwacht te gaan rijden en of je een brandstofpas wenst, winterbanden regeling en ga zo maar verder. Ook operational lease is echt maatwerk net als financial lease en kan verschillen per onderneming en per leasemaatschappij.

Operational lease voor ZZP’ers, MKB’ers en andere ondernemers is mogelijk voor zowel nieuwe auto’s en bedrijfswagens alsmede voor jonggebruikte voertuigen tot circa 18 maanden oud en tot 20.000 kilometer op de teller. Ook wanneer je een BKR codering hebt kunnen we je met operational lease voorzien. Een BKR achterstands codering hoeft dus geen belemmering te zijn!

Op deze pagina kun je direct een vrijblijvende offerte opvragen (wanneer je reeds een voertuig op het oog hebt), maar via de onderstaande knoppen kun je ook de database aan voertuigen doorzoeken op merk, model, type voertuig en op maandbudget.