Autolease met BKR

Heb jij een negatieve BKR registratie maar toch op zoek naar een autolease? Dan zit je bij Lease Fabriek goed!  Hier hebben wij verschillende banken voor. Deze banken zijn makkelijker in de acceptatie bij ondernemers die een BKR registratie hebben.

Dit geldt voor Financial Lease. Bij Operational Lease is ditgeen sowieso mogelijk. Hier wordt namelijk niet getoetst op BKR. Bij Operational Lease blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Je betaal een vast bedrag per maand hiervoor. Van te voren spreek je af hoe veel kilometers je per jaar gaat rijden. Ook de looptijd spreek je af. Je kan wel zelf jouw auto uitzoeken en samenstellen. Dit gaat om nieuwe auto’s.

Bij Financial Lease is het dus ook mogelijk als je een negatieve BKR registratie hebt. Wij zullen voor jou gaan kijken welke bank hier mee akkoord gaat, welke bank het voordeligst is en welke het beste past bij jouw wensen. Na aankoop van de auto ben jij direct eigenaar. Je betaald de auto op afbetaling.

Een autolease met BKR is dus zeker mogelijk! Klik op één van onderstaande knoppen om jouw vrijblijvende aanvraag in te dienen. Nog verdere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!