E Golf Lease

Wil je graag in een mooie Volkswagen Golf rijden maar wil je eigenlijk ook op het milieu letten (en op je maandelijkse kosten natuurlijk)? Dan raden wij jou E Golf Lease zeker aan! De Elektrische Golf heeft een bereik tot wel 300 km en een bijtellingspercentage van maar 8%. Lage maandlasten dus en je dagelijkse ritjes kunnen gewoon door blijven gaan !

Wij snappen dat het een behoorlijke investering is en daarom bieden wij 2 mogelijkheden aan voor E Golf Lease. Bij Financial Lease ben je vanaf het begin eigenaar, je betaald de auto maandelijks af. Dit is mogelijk voor een gebruikte of voor een nieuwe E Golf.

Bij Operational Lease voor jouw E Golf huur je als het ware de auto. Je betaald hier maandelijks een bedrag voor maar levert de auto weer in op het einde van je (van te voren afgesproken) looptijd. In dit maandelijks bedrag zit, in tegenstelling tot Financial Lease, je wegenbelasting, verzekering én onderhoud.

Bij allebei de mogelijkheden werken wij samen met onafhankelijke banken. Wij gaan voor jou opzoek naar het voordeligste voorstel en adviseren je hierin graag.

Bij E Golf Lease is het natuurlijk fijn als je wel, of aan huis of dichtbij huis, een laadpaal heb staan. Ook hierin hebben wij diverse mogelijkheden. Voor verdere informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Via onderstaande knop “Financial Lease Voorraad website” zie je de actuele voorraad van de samenwerkende autobedrijf. Je kunt ook een auto uitzoeken van een autobedrijf waar wij (nog) niet mee samen werken. Ben je er al uit dat je liever Operational Lease wilt? Klik dan op de knop “Operational Lease”. Hopelijk kunnen wij jou snel blij maken met een E Golf Lease!