Bezorg Ebike

Per dag EX BTW

4,50

Ben je op zoek naar een veilige maar robuuste bezorg Ebike voor een interessante en voordelige maandtermijn? Dan zit je helemaal goed met deze bezorgebike van Lease Fabriek! Deze ebike is speciaal ontwikkeld voor de bezorgmarkt en niets is hierin over het hoofd gezien. Er zijn extra brede banden op de ebike gemonteerd voor veel en meer grip. De banden zijn van het beste fietsbanden merk Schwalbe en ook nog eens Anti-lek! Remmen gebeurd middels een achterruittrap rem bij nood én een schijfrem aan de voorzijde. Goede verlichting is natuurlijk essentieël bij een bezorgebike en ook daaraan is extra aandacht besteed: zowel voor als achter is er dubbele LED-verlichting bedienbaar via de regelmodule op het stuur (dus automatisch) en werkt via de accu. De ebike is voorzien van een zeer krachtige voorwielmotor van eveneens het A-merk Bafang, die men niet alleen een fijne rit met de juiste ondersteuning garandeerd maar ook zeer betrouwbaar is. Om het geheel af te maken is er voorvering aanwezig voor minder schokken tijdens de rit. De elektrische motor bied 3 ondersteuningsmogelijkheden. Deze bezorgebike bieden wij alleen aan met de meest krachtige Accu die er beschikbaar is: een 15.6ah (562 wh) accu die een bereik biedt van circa 70 km (afhankelijk van rijomstandigheden en niveau trapondersteuning). Een 2e accu is uiteraard tegen meerprijs bij te leasen.

Een bezorgebike is niet alleen maatschappelijk een goede keuze: Groene uitstraling en geen uitstoot van schadelijke stoffen en verbruik van fossiele brandstoffen, het is ook financieel nog eens een verantwoorde keuze: geen hoge kosten voor brandstoffen die jaar op jaar steeds duurder worden, op veel plekken is bezorging met een ebike veel sneller dan met een auto en daarnaast is er geen personeel vereist met een rijbewijs.

Uiteraard is ook branding te verzorgen op de Ebike zelf en/of op de bezorgbox(en). De ebike wordt standaard geleverd met de bezorgbox, als afgebeeld op de foto, aan de voorzijde van de fiets gemonteerd. Een eventuele overname van de ebike is ook mogelijk aan het einde van de looptijd tegen een gereduceerd tarief.

* Vervangend vervoer is op werkdagen binnen 1 werkdag.

 

 

Ebike lease met echte PREMIUM service, werkelijk UNIEK!

Ben je aan het vergelijken met andere aanbieders? Dan vergelijk je appels met peren! Bij Lease Fabriek lease je namelijk niet alleen de bezorgebike maar met name mobiliteit! Afspraak is bij ons ook echt afspraak! Dus als je 5 keer per jaar nieuwe remblokjes nodig hebt, wordt dit gratis voorzien: wij werken niet met maximaal aantal onderdelen per jaar. Bij service en onderhoudsbeurten komt de monteur op tijd (afzeggen of 3 uur later arriveren, komt bij ons niet voor!). En net zo belangrijk: Heeft de Ebike problemen? Dan heb je binnen 24 uur echt een vervangende Ebike. Al deze vernoemende service punten van Lease Fabriek zijn uniek en vindt je (ook al zeggen ze van wel) nergens anders!  

Afspraak voor proefit op locatie?

Vul het formulier in voor een afspraak voor bezichtiging en proefrit van onze Demo Bezorgebike op locatie.

SPECIFICATIES E-BIKE:

Modelnummer: BEZORGebike-1
Minimale actieradius: 50 km
Maximale actieradius: 70 km
Plaats Accu: In het frame midden
Plaats Motor: Voorwielmotor-Bafang
Type aandrijving: Ketting
Remsysteem: hydraulische schijfremmen voor
Maximale snelheid: 30 km/u
Aantal versnellingen: GEEN
Framematen: One size fits all
Kleuren beschikbaar: Wit met zwart
Zadelvering: Nee
Voorvering: Ja
Bezorgbox: inclusief bezorgbox 85Liter van kunststof van Engels logistiek
Binnen maat: 550X490X310 mm, (500X260 deuropening) (LXBXH) 

Aanvraagformulier

Voor wie is de bezorg-Ebike lease beschikbaar?