Deluxe Prophete Bakfiets

MAANDTERMIJN

131,-

Topkwaliteit Ebike van het duitse TOPMERK Prophete! Dit Fietsenmerk van duitse makelij maakt al héél lang fietsen en Ebikes. De onderdelen die ze op de ebikes zetten zijn ook van topkwaliteit: geen Chinese rommel of zelfmaak maar merken als Continental, AEG, Blaupunkt, Samsung,Shimano en ga zo verder! Zo ben je niet alleen verzekerd van een Ebike die er mooi uit ziet, maar waar je lang, veilig en goed mee kunt rijden. Dit merk is al diverse malen beloond met prijzen namens Duitsland Test, ebike test focus, Bike bild, elektro rad : Beste fietsenmerk, beste merkkwaliteit.

2-wielige elektrische bakfiets met AEG Comfort Drive middenmotor, 576 Wh AEG accu, AEG LCD display en Shimano Acera 8 versnellingen derailleur. Een ideale vervanger voor de auto voor boodschappen, kinderen naar school brengen en wat al niet meer. Je kunt er ook grote tochten meemaken in tegenstelling tot veel andere 2 en 3-wielige elektrische bakfietsen van andere merken die actieradiussen hebben tot circa 50/60km. Met een volle accu kun je tot wel 120 km elektrisch ondersteund rijden (het dubbele dus!!). Het achterwiel is 26 inch, voorwiel 20 inch. De verlichting werkt op de accu en heeft ook een parkeerstand.

Uiteraard heeft deze fiets natuurlijk de beschikking over alle luxe opties zoals hydraulische schijfremmen van Tektro, Kenda reflex banden, Led verlichting met parkeerlicht functie, 8-versnellingen van shimano, etc. 

De accu heeft dus een bereik van circa 120 kilometer (afhankelijk van weer, rij en wegomstandigheden) en een lege accu laad je in 5 uur al helemaal weer vol. Het bereik van deze bakfiets is dus het dubbele van de concurrentie zoals Urban Arrow.

Deze Bakfiets heeft een winkelverkoopprijs van € 4411,-

Maandtermijn en koopoptie

De maandtermijn voor deze Ebike is 131,- deze maandtermijn is met de ALL inclusive service (reparaties, onderhoud, etc). Daarnaast bieden we je ook een aankoopmogelijkheid: tegen een kleine extra maandbijdrage kun je aan het einde van de looptijd de Ebike waar je al die jaren zo fijn en onbezorgd op hebt gereden overnemen. De overnameprijs is ‘symbolisch’ € 175,- einde looptijd. De extra maandbijdrage om deze verlaagde koopoptie te activeren is: € 38,- per maand.

Voor wie is Ebike lease beschikbaar?

SPECIFICATIES E-BIKE:

Modelnummer: PRO-BAK01
Minimale actieradius: 80 km
Maximale actieradius: 120 km
Plaats Accu: Midden in frame
Plaats Motor: Middenmotor-AEG
Type aandrijving: Ketting
Remsysteem: hydraulische schijfremmen voor-en achter
Maximale snelheid: 25 km/u
Aantal versnellingen: 8
Framematen: 52 cm – Onesizefitsall
Kleuren beschikbaar: Mat zwart
Zadelvering: Nee
Voorvering: Nee

Aanvraagformulier

Lease en de fiscus

Ben je een ondernemer of op zoek naar een ebike namens je werkgever? Dat kan fiscaal zeer interessant zijn. De maandtermijn van de ebike is dan ook volledig op te voeren binnen de boekhouding als ‘kosten’ en de berijder van de ebike heeft een bijtelling bij privé gebruik van de fiets van 7% van de cataloguswaarde (nieuwwaarde). 

Voorbeeld: 
Ebike met een cataloguswaarde van € 2000,- X 7%= € 140,- bruto per jaar. Netto zou dit uitkomen bij schijf 1 (box 1) a 37,10% = €51,94 per jaar ofwel een bedrag van slechts € 4,32 per maand netto.