Prophete basic Middenmotor dames

MAANDTERMIJN

69,-

Eigenlijk toch wel de beste en mooiste fiets op de markt! Deze prophete Luxe Ebike voor dames is voorzien van alleen maar kwaliteitsonderdelen van Duitse fabrikanten (AEG). Vergeet merken als gazelle, Batavus en zo verder: Niet alleen zijn Duitse auto’s van de hoogste kwaliteit, die duitse kwaliteit geldt ook voor Ebikes! Wij noemen de Ebikes van Prophete dan ook de Porsche onder de Ebikes.

bij een luxemerk hoort ook een App, je kunt via Android of Apple de prophete app downloaden en diverse zaken uitlezen van je Ebike . Daarnaast heeft deze fiets natuurlijk alles wat denkbaar is voor een Ebike van de hoogste kwaliteit: voorvering van Suntourer, V-brakes van VMAX, SHIMANO versnellingen (3 versnellingen), een middenmotor van AEG, Accu van Samsung en ga zo verder het ontbreekt deze Ebike aan niets. De maximale actieradius is circa 100km,

De fiets heeft een cataloguswaarde van € 1600,-

Maandtermijn en koopoptie

De maandtermijn voor deze Ebike is 69,- deze maandtermijn is met de ALL inclusive service (reparaties, onderhoud, etc). Daarnaast bieden we je ook een aankoopmogelijkheid: tegen een kleine extra maandbijdrage kun je aan het einde van de looptijd de Ebike waar je al die jaren zo fijn en onbezorgd op hebt gereden overnemen. De overnameprijs is ‘symbolisch’ € 100,- einde looptijd. De extra maandbijdrage om deze verlaagde koopoptie te activeren is: € 23- per maand.

Voor wie is Ebike lease beschikbaar?

SPECIFICATIES E-BIKE:

Modelnummer: PRO-GENC-d
Minimale actieradius: 70 km
Maximale actieradius: 100 km
Plaats Accu: In het frame
Plaats Motor: Middenmotor-AEG
Type aandrijving: Ketting
Remsysteem: V-brakes
Maximale snelheid: 25 km/u
Aantal versnellingen: 3 SHIMANO
Framematen: 48 cm – Onesizefitsall
Kleuren beschikbaar: Brilliant zilver mat
Zadelvering: Nee
Voorvering: Ja

Aanvraagformulier

Lease en de fiscus

Ben je een ondernemer of op zoek naar een ebike namens je werkgever? Dat kan fiscaal zeer interessant zijn. De maandtermijn van de ebike is dan ook volledig op te voeren binnen de boekhouding als ‘kosten’ en de berijder van de ebike heeft een bijtelling bij privé gebruik van de fiets van 7% van de cataloguswaarde (nieuwwaarde). 

Voorbeeld: 
Ebike met een cataloguswaarde van € 2000,- X 7%= € 140,- bruto per jaar. Netto zou dit uitkomen bij schijf 1 (box 1) a 37,10% = €51,94 per jaar ofwel een bedrag van slechts € 4,32 per maand netto.