Veloci middenmotor dames

MAANDTERMIJN

95,-

Een bijzonder luxe en mooie fiets van het Belgische fietsenmerk Veloci, met daarnaast vele zaken die de rit met deze Ebike tot zeer comfortabel maken. Voorvering, zadelvering, een accu met zeer groot bereik: tot wel 120+ km met elektrische trapondersteuning, dubbelwandige velgen, een slimme accu en nog veel meer biedt deze Ebike. Daarnaast is er de meest comfortabele kwaliteits-middenmotor aanwezig, die door de fietsers als meest prettig wordt ervaren van het topmerk: Bafang. Is de Batterij van je telefoon onderweg leeg geraakt? Geen probleem! Er is een USB aansluiting aanwezig, waarmee je bijvoorbeeld je telefoon dus weer kan opladen. Glas op de weg? ook geen probleem! De Schwalbe dubbelwandige banden zijn voorzien van lekbescherming (natuurlijke rubberlaag is versterkt met Kevlar-draden). Uiteraard is de verlichting regelbaar vanaf het stuur en heeft deze fiets een remlicht.

De Fiets heeft een cataloguswaarde van € 2399,-.

Maandtermijn en koopoptie

De maandtermijn voor deze Ebike is 95,- deze maandtermijn is met de ALL inclusive service (reparaties, onderhoud, etc). Daarnaast bieden we je ook een aankoopmogelijkheid: tegen een kleine extra maandbijdrage kun je aan het einde van de looptijd de Ebike waar je al die jaren zo fijn en onbezorgd op hebt gereden overnemen. De overnameprijs is ‘symbolisch’ € 150,- einde looptijd. De extra maandbijdrage om deze verlaagde koopoptie te activeren is: € 30,- per maand.

Voor wie is Ebike lease beschikbaar?

SPECIFICATIES E-BIKE:

Modelnummer: VEL01D
Minimale actieradius: 80 km
Maximale actieradius: 120 km
Plaats Accu: Achter-bagagedrager
Plaats Motor: Middenmotor-Bafang
Type aandrijving: Ketting
Remsysteem: hydraulische schijfremmen voor-en achter
Maximale snelheid: 25 km/u
Aantal versnellingen: 7
Framematen: S / M / L
Kleuren beschikbaar: Mat zwart
Zadelvering: Ja
Voorvering: Ja

Aanvraagformulier

Lease en de fiscus

Ben je een ondernemer of op zoek naar een ebike namens je werkgever? Dat kan fiscaal zeer interessant zijn. De maandtermijn van de ebike is dan ook volledig op te voeren binnen de boekhouding als ‘kosten’ en de berijder van de ebike heeft een bijtelling bij privé gebruik van de fiets van 7% van de cataloguswaarde (nieuwwaarde). 

Voorbeeld: 
Ebike met een cataloguswaarde van € 2000,- X 7%= € 140,- bruto per jaar. Netto zou dit uitkomen bij schijf 1 (box 1) a 37,10% = €51,94 per jaar ofwel een bedrag van slechts € 4,32 per maand netto.