Vilette Basic heren

MAANDTERMIJN

49,-

Veel voor weinig, dat geldt zeker voor deze voordelige heren Ebike van Villette. Deze krachtige stadsfiets is in het bezit van een voorwielmotor die je vooruit trekt en heeft ook de beschikking over liefst 7 versnellingen uiteraard van kwaliteitsmerk Shimano. 

De Actieradius is circa 100km. De Fiets heeft een cataloguswaarde van € 1199,- en kenmerkt zich dan ook met een zeer lage leaseprijs!

Maandtermijn en koopoptie

De maandtermijn voor deze Ebike is 49,- deze maandtermijn is met de ALL inclusive service (reparaties, onderhoud, etc). Daarnaast bieden we je ook een aankoopmogelijkheid: tegen een kleine extra maandbijdrage kun je aan het einde van de looptijd de Ebike waar je al die jaren zo fijn en onbezorgd op hebt gereden overnemen. De overnameprijs is ‘symbolisch’ € 100,- einde looptijd. De extra maandbijdrage om deze verlaagde koopoptie te activeren is: € 19,- per maand.

Voor wie is Ebike lease?

SPECIFICATIES E-BIKE:

Modelnummer: VIL00304
Minimale actieradius: 80 km
Maximale actieradius: 100 km
Plaats Accu: Achter-bagagedrager
Plaats Motor: voorwiel
Type aandrijving: Ketting
Remsysteem: V-Brakes
Maximale snelheid: 25 km/u
Aantal versnellingen: 7
Framematen: 57 CM
Kleuren beschikbaar: Zwart
Zadelvering: Nee
Voorvering: Nee

Aanvraagformulier

Lease en de fiscus

Ben je een ondernemer of op zoek naar een ebike namens je werkgever? Dat kan fiscaal zeer interessant zijn. De maandtermijn van de ebike is dan ook volledig op te voeren binnen de boekhouding als ‘kosten’ en de berijder van de ebike heeft een bijtelling bij privé gebruik van de fiets van 7% van de cataloguswaarde (nieuwwaarde). 

Voorbeeld: 
Ebike met een cataloguswaarde van € 2000,- X 7%= € 140,- bruto per jaar. Netto zou dit uitkomen bij schijf 1 (box 1) a 37,10% = €51,94 per jaar ofwel een bedrag van slechts € 4,32 per maand netto.