Villette Elektrische Bakfiets

MAANDTERMIJN

99,-

Niet alleen van hoge kwaliteit maar ook de mooiste in zijn soort, de elektrische bakfiets van Villette. Voorzien van kwaliteitsonderdelen om je een zo fijn mogelijke rit te bezorgen! Voor optimale gewichtsverdeling is de accu van deze elektrische bakfiets in het midden geplaatst tegen de bak aan, zo krijgt deze bakfiets dan ook betere rijeigenschappen dan soortgelijke concurrenten. Het verschil tussen het achterwiel en de 2 voorwielen is slechts 2 inch, ook dit zorgt voor optimale stabiliteit en zeer fijne rijeigenschappen. Maar liefst 3 hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat de bakfiets geleidelijk en tijdig afremt. De accu van 13 ah is van Worldpower en de bakfiets is in het bezit van 7 Shimano versnellingen. Tevens zijn er 2 zitjes in de bak geïnstalleerd met veiligheidsgordels. Om het af te maken zijn er onder de bak zelfs schokdempers om nog meer rijcomfort te bieden.

Deze Elektrische bakfiets heeft een cataloguswaarde van € 2699,-

Maandtermijn en koopoptie

De maandtermijn voor deze Ebike is 99,- deze maandtermijn is met de ALL inclusive service (reparaties, onderhoud, etc). Daarnaast bieden we je ook een aankoopmogelijkheid: tegen een kleine extra maandbijdrage kun je aan het einde van de looptijd de Ebike waar je al die jaren zo fijn en onbezorgd op hebt gereden overnemen. De overnameprijs is ‘symbolisch’ € 150,- einde looptijd. De extra maandbijdrage om deze verlaagde koopoptie te activeren is: € 33,- per maand.

Voor wie is Ebike lease beschikbaar?

SPECIFICATIES E-BIKE:

Modelnummer: VIL00005
Minimale actieradius: 40 km
Maximale actieradius: 70 km
Plaats Accu: Midden
Plaats Motor: Achtermotor-Bafang
Type aandrijving: Ketting
Remsysteem: hydraulische schijfremmen voor-en achter
Maximale snelheid: 25 km/u
Aantal versnellingen: 7
Framematen: 56 cm
Kleuren beschikbaar: mat zwart
Zadelvering: Nee
Voorvering: Nee

Aanvraagformulier

Lease en de fiscus

Ben je een ondernemer of op zoek naar een ebike namens je werkgever? Dat kan fiscaal zeer interessant zijn. De maandtermijn van de ebike is dan ook volledig op te voeren binnen de boekhouding als ‘kosten’ en de berijder van de ebike heeft een bijtelling bij privé gebruik van de fiets van 7% van de cataloguswaarde (nieuwwaarde). 

Voorbeeld: 
Ebike met een cataloguswaarde van € 2000,- X 7%= € 140,- bruto per jaar. Netto zou dit uitkomen bij schijf 1 (box 1) a 37,10% = €51,94 per jaar ofwel een bedrag van slechts € 4,32 per maand netto.