Villette Middenmotor luxe heren

MAANDTERMIJN

97,-

De meest uitgebreide ebike van Villette, ookwel het topmodel! Verkrijgbaar in diverse kleuren (zie foto’s). Vele opties is deze ebike rijk. Het begint met de middenmotor van Bafang die je de perfecte en natuurlijke ondersteuning geeft ook mede de dual sensor. De actieradius van deze Ebike is vanwege de de accu met grote cappaciteit dan ook circa 150 kilometer en dat is voor een ebike enorm! Daarnaast zijn er uiteraard zaken aanwezig als vering van de voorvork, hydraulische schijfremmen en heeft deze ebike anti-lek banden.

De Fiets heeft een cataloguswaarde van € 2499,-.

Maandtermijn en koopoptie

De maandtermijn voor deze Ebike is 97,- deze maandtermijn is met de ALL inclusive service (reparaties, onderhoud, etc). Daarnaast bieden we je ook een aankoopmogelijkheid: tegen een kleine extra maandbijdrage kun je aan het einde van de looptijd de Ebike waar je al die jaren zo fijn en onbezorgd op hebt gereden overnemen. De overnameprijs is ‘symbolisch’ € 150,- einde looptijd. De extra maandbijdrage om deze verlaagde koopoptie te activeren is: € 31,- per maand.

Voor wie is Ebike lease beschikbaar?

SPECIFICATIES E-BIKE:

Modelnummer: VIL00203
Minimale actieradius: 100 km
Maximale actieradius: 150 km
Plaats Accu: Achter-bagagedrager
Plaats Motor: Middenmotor-Bafang
Type aandrijving: Ketting
Remsysteem: hydraulische schijfremmen voor-en achter
Maximale snelheid: 25 km/u
Aantal versnellingen: 7
Framematen: 51 en 54 CM
Kleuren beschikbaar: mat antraciet/ mat wit/ mat blauw/  donkerblauw mat
Zadelvering: Nee
Voorvering: Nee

Aanvraagformulier

Lease en de fiscus

Ben je een ondernemer of op zoek naar een ebike namens je werkgever? Dat kan fiscaal zeer interessant zijn. De maandtermijn van de ebike is dan ook volledig op te voeren binnen de boekhouding als ‘kosten’ en de berijder van de ebike heeft een bijtelling bij privé gebruik van de fiets van 7% van de cataloguswaarde (nieuwwaarde). 

Voorbeeld: 
Ebike met een cataloguswaarde van € 2000,- X 7%= € 140,- bruto per jaar. Netto zou dit uitkomen bij schijf 1 (box 1) a 37,10% = €51,94 per jaar ofwel een bedrag van slechts € 4,32 per maand netto.