Elektrische Lease

Aangezien we langzamerhand steeds meer overgaan op de elektrische auto’s wordt Elektrische Lease steeds populairder. In totaal rijden er nu al (november 2020) ruim 350.000 elektrische voertuigen in Nederland en dit worden er elke maand een stuk meer !

Vaak zijn de elektrische auto’s wel iets duurder dan een benzine auto. Dit hoeft gelukkig geen probleem te zijn. Elektrische Lease kan je hiervoor heel goed toepassen. Een voordelige manier om toch in een elektrische auto te rijden. Een aantal banken waar wij mee samen werken hebben hier zelfs een aangepast tarief voor!

Financial- en Operational Elektrische Lease is hiervoor geschikt. Bij Financial Lease betaal jij jouw elektrische auto op afbetaling. Je bent direct de eigenaar. Bij Operational Lease huur je als het ware de auto van de leasemaatschappij. Je kunt zelf je auto uitzoeken, met alle mogelijke opties. Je betaald een all-in  maandbedrag. Alleen de kosten om jouw elektrische auto op te laden komt er nog bij. Aangezien dit een stuk lager is dan brandstof kosten ben zeer voordelig uit en weet je precies waar je aan toe bent!

De Tesla Model 3 en Tesla Model S staan op plek 1 en 2 als meest geregisterde modellen van de  volledig elektrische voertuigen. Op plek 3 staat de Nissen Leaf. Dit is samen met plek 4 (Volkswagen Golf) en plek 5 (Hyundai Kona) redelijk betaalbare auto’s. Helemaal als je dit maandelijks betaald in plaats van dat je het in 1 keer afbetaald. 

Genoeg mogelijkheden dus voor Elektrische Lease! Klik op één van onderstaande knoppen om een vrijblijvende aanvraag in te dienen voor jouw nieuwe elektrische auto!