Financial Lease berekenen

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Uw maandelijkse termijn is
-

Lease Elektrische auto

Elektrische voertuigen zijn inmiddels niet meer weg te denken. De afgelopen jaren is een enorme run geweest op deze auto’s. Niet voor niets natuurlijk want nergens in Europe zijn zoveel elektrische voertuigen op de weg als in Nederland. Dat heeft uiteraard voornamelijk te maken met de regels inzake de verminderde bijtelling, extra aftrekmogelijkheden en subsidie regelingen die van kracht zijn voor dit soort voertuigen.

Ondanks dat de bijtelling voor elektrische voertuigen langzaam naar boven wordt bijgesteld blijven deze voertuigen bijzonder interessant om zakelijk te rijden en te leasen. U heeft natuurlijk de mogelijkheid om een dergelijk voertuig via elektrische operational lease te rijden, echter is elektrische lease via Lease fabriek op basis van financial lease veel interessanter voor u en uw onderneming. Elektrische lease via onze bemiddeling zorgt er middels financial lease dan ook voor dat u onder andere het voertuig op de balans mag activeren en (versneld) mag afschrijven. De BTW op de aanschafwaarde kunt u terugvorderen en de kredietvergoeding die u op elektrische financial lease contract betaald worden als kosten ook verrekend binnen de onderneming. Wanneer het contract volledig is afbetaald bent u nog steeds eigenaar van het voertuig en kunt u uiterst voordelig de elektrische auto blijven rijden of de waarde van het voertuig liquide maken door het voertuig te verkopen.

Wenst u de mogelijkheden tot financial lease voor een elektrische auto voor u en uw onderneming te vernemen? Vul dan ons aanvraagformulier in en veelal binnen 2 werkdagen hebben wij voor u de mogelijkheden en acceptatie reeds inzichtelijk.