Rentevrij Leasen

Via Lease Fabriek zijn er vele vormen van lease mogelijk voor ondernemers (voor particulieren kunnen wij niets voorzien). Wij zijn al vele jaren actief als intermediair op het gebied van lease en wij werken dan ook met nagenoeg alle partijen en maatschappijen samen. Zo zorgen wij ervoor dat we elke klant de best passende en meest voordelige oplossing kunnen bieden.
Zo geldt dat bijvoorbeeld ook voor het rentevrij leasen. Voor de lease zonder rente hebben wij diverse interessante constructies beschikbaar via onze lease partners. De beste en meest voorkomende rentevrije lease oplossing is dan ook operational lease. Hierbij heb je een vaste maandtermijn (zonder rente!) waar alle zaken in de maandtermijn verwerkt (kunnen) zijn die met de auto van doen hebben. De wegenbelasting, verzekering van de auto maar ook het onderhoud en zelfs een winterbanden regeling behoren tot de mogelijkheden binnen de vaste maandtermijn, die rentevrij is. En je rijdt daarbij altijd in een nieuwe of zeer jonggebruikte  (tot circa 1 jaar oud) auto!
Operational lease is een vorm van lange termijn autohuur waarbij je geen eigenaar wordt van het voertuig. Zodoende is er dan ook geen rente van toepassing en is deze vorm zelfs ‘halal’. Wil je eigenaar worden van het voertuig? Dan spreken we over Financial lease, echter is dat term voor een voertuigfinanciering en dat kan nooit en bij geen enkele maatschappij of bank zonder rente. 
Let wel: voor Operational lease zijn jaarcijfers dan ook vereist van de afgelopen 2 jaar. Ben je starter? Dan zijn er zaken nodig zoals een bedrijfsplan met explotatiebegroting en een uitdraai uit het boekhoudprogramma tot nog toe.

Je kunt het offerte aanvraagformulier invullen op deze pagina of je kunt zoeken op voertuig/merk/model of op maandtermijn. Klik dan op de navolgende link: 

 

Let op:  WIJ WERKEN ALLEEN VOOR ONDERNEMERS/ONDERNEMINGEN! NIET VOOR PARTICULIEREN (alleen met EBIKE lease wel).