Financial Lease berekenen

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Uw maandelijkse termijn is
-

Sale en Leaseback

Heeft u reeds een voertuig in bezit welke is aangeschaft met eigen financiële middelen vanuit uw onderneming of vanuit uw prive vermogen en bent u op zoek naar de mogelijkheid tot het liquide maken van dit voertuig? Dan is een sale en leaseback constructie voor u wellicht een uitkomst.

Bij Sale & Leaseback verkoopt u het voertuig aan ons/de leasemaatschappij welke het voertuig op basis van financial lease voor u weer financiert Het juridische eigendom rust dan bij de bank/leasemaatschappij gedurende de gehele looptijd zodat bij betaalproblemen het voertuig kan worden terug gevorderd. Het economische eigendom rust echter op de onderneming, waardoor u de mogelijkheid heeft of behoudt tot het fiscaal afschrijven van het betreffende voertuig. Aan het einde van de looptijd bent u ook juridisch eigenaar.

Op deze wijze bent u dus nog steeds eigenaar van het voertuig, echter heeft u de voordelen van een verbeterde liquiditeitspositie en kunt u de kosten gemoeid met de lease in de boekhouding opvoeren.