(flexibel) zakelijk krediet

Heb jij als ondernemer behoefte aan een langdurige of tijdelijke kredietfaciliteit? Lease Fabriek kan je ook op daarmee helpen! Op het gebied van een zakelijk krediet (zonder voertuig als onderpand) kunnen wij je van dienst zijn en gaan we voor jou op zoek naar het best passende voorstel en de meest voordelige oplossing op jouw situatie.

Ook op het gebied van zakelijke financieringen kunnen we samenwerken met vele banken en maatschappijen, hier geldt eveneens dat we goed op de hoogte zijn van de wensen en criteria van de banken en maatschappijen en ook jou kunnen voorzien van een zakelijk krediet en dit bijzonder snel geregeld kan zijn!

Wél zijn er bijvoorbeeld recente jaarcijfers van 2018 nodig bij de aanvraag en in veel gevallen transactiegegevens in een bepaald formaat van een bepaalde periode. Hier zullen we je dan ook bij de aanvraag of indien dit bij de aanvraag ontbreek, later om vragen om de aaavraag zo te completeren. Aan de hand het ingevulde aanvraagformulier, de kredietbehoefte en de jaarcijfers kunnen we je reeds een inschatting geven van succes. Hierna gaan we de aanvraag werkelijk doorplaatsen, voorzien van o.a. onze technische aanvullingen, bij de banken en maatschappijen om zo een hoge mate van acceptatiekans te voorzien en je snel van een passend zakelijk krediet te bezorgen!

Lease Fabriek krijgt geen provisie van de banken en maatschappijen direct voor de bemiddeling in het zakelijke krediet. Wij rekenen daarom onze dienstverlening direct aan jou door. Het plaatsen van de aanvraag is in eerste instantie geheel vrijblijvend en GRATIS. Wij nemen hierna contact met je op zodra de aanvraag compleet is over de kosten wanneer wij succesvol een zakelijk krediet voor je kunnen voorzien. Wanneer we dit niet kunnen voorzien, brengen wij GEEN kosten in rekening.

In verband met het corna-virus zullen wij onze dienstverlening die voor veel bedrijven, zzp’ers en andere ondernemers van enorm economisch belang zijn volgens een verlaagd tarief en in verhouding met de hoogte van de financiering in rekening brengen bij succes.. Mede daarom is de financiering via onze bemiddeling ook mogelijk vanaf € 10.000,- krediet.

LET OP: Heb je een BKR-achterstandscodering opgelopen die nog steeds zichtbaar is? Dan zijn er helaas geen mogelijkheden tot een zakelijk krediet. Wel zouden er mogelijkheden kunnen zijn tot Operational lease, benieuwd naar welke mogelijkheden er kunnen zijn in dat geval? Ga naar “operational lease” op onze site en vul het aanvraagfomulier in.

AANVRAAGFORMULIER:

  Uw persoonlijke gegevens:

  Voorletters:

  Achternaam:

  Uw volledige geboortedatum:

  Telefoonnummer:

  Emailadres:

  Bedrijfsgegevens:

  Naam Bedrijf

  Straatnaam en huisnummer

  Postcode

  Plaatsnaam

  Hoofdactiviteit onderneming:

  Naam van uw boekhoudprogramma:

  Totale omzet in vorig boekjaar:

  Bruto winst vorig boekjaar:

  Meest recente jaarcijfers kunt u hier uploaden.
  Dit kan eveneens later per email toegezonden worden.

  Financieringsbehoefte:

  Totale bedrag benodigd:

  Gewenste looptijd:

  Richtlijn Maandlast per maand:

  Specificatie van de financieringswens:

  Eventueel ondersteunende bestanden als jaarcijfers (volledig) en aankoopspeficiaties/offerte(s)
  kunnen ook worden toegezonden naar info@debankier.com. Door plaatsing van uw aanvraag gaat u akkoord met de verwerking en opname van al uw opgegeven gegevens in de bestanden van De Bankier/Lease Fabriek voor gebruik van deze en toekomstige financieringsaanvragen en onze mailing(en).