ID3 Lease

Op zoek naar een Volkswagen ID3 die je graag in de Lease wilt hebben ? Dan zit je bij Lease Fabriek goed! ID3 Lease is op dit moment enorm populair. Het is het eerste model van de elektrische lijn van Volkswagen.

Een betaalbare elektrische auto is niet makkelijk te vinden maar de Volkswagen ID3 is hier een mooi voorbeeld van dat het wel mogelijk is! Helemaal als je hiervoor een Lease afsluit. Hier hebben wij meerdere opties voor. Financial ID3 lease kun je hiervoor gebruiken. Je bent direct eigenaar van de auto, je betaald alleen het aankoopbedrag terug in termijnen aan de bank.

Operational ID3 Lease is een veel voorkomende vorm om jouw nieuwe ID3 aan te schaffen. In deze vorm betaal je namelijk een vast laag maandtermijn waar (excl brandstof) alles in zit. Je huurt de auto, deze lever je ook weer in aan het einde van de van te voren afgesproken looptijd. Zo kan je dus voordelig in je nieuwe, elektrische auto rijden.

Of er nou al uit bent dat ID3 Lease iets voor jou is of dat je nog aan het twijfelen bent.. Wij informeren en adviseren je graag ! Je kunt via de onderstaande knop “Financial Lease Voorraad website” alvast de voorraad zien van onze samenwerkende autobedrijven. Liever een (vrijblijvende) aanvraag indienen voor Operational Lease? Klik dan op de knop “Operational Lease”.