ID4 Lease

De ID4 bestaat nog niet zo lang maar nu al razend populair! Het is dan ook een erg fijne auto die ook nog een elektrisch rijdt. Helemaal voor ondernemers is deze auto zeer voordelig: er zit namelijk maar 8% bijtelling op.

Daarom zijn er al erg veel ondernemers jou voor gegaan om de Volkswagen ID4 te Leasen. ID4 Lease kan op verschillende manieren. Dat is Operational ID4 Lease of  Financial ID4 Lease. Allebei de opties zijn zeer gewild!

Bij Operational Lease huur je als het ware de auto. Je kan wel, net zoals bij Financial Lease, de auto zelf samen stellen. Ook kan je verschillende pakketten kiezen voor jou Operational ID4 Lease. Je hebt bijvoorbeeld de keuzen om er winterbanden bij te krijgen, pechhulp en het aantal maanden kan je kiezen. Aan het eind van de van te voren afgesproken looptijd lever de je auto weer in.

Bij Financial Lease gaat het iets anders. Je koopt de auto bij een autobedrijf (in Nederland), dit hoeft niet een geheel nieuwe te zijn. Je bent direct eigenaar en je hoeft hem ook niet meer in te leveren aan het eind van de looptijd. Je kan hier verder alles zelf in bepalen, je  kan hem zelfs in een andere kleur spuiten als je dat wilt.

Voor Volkswagen ID4 Lease dus genoeg mogelijkheden! We willen je graag informeren over de mogelijkheden als je er nog niet helemaal uit bent. Wil je wel alvast een vrijblijvende (Financial of Operational) ID4 Lease aanvraag indienen? Klik dan op één van onderstaande knoppen.