Zoek-en importservice

Lease Fabriek bestaat sinds 2010 en heeft dus al vele jaren ervaring in de branche met voertuigen. Ook de mensen die bij ons werken hebben veelal meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Kortom Lease Fabriek is in het bezit van ontzettend veel kennis, maar ook een enorm netwerk aan professionals die kennis hebben in hun eigen vakgebied.

Wij kunen dan ook voor jou op zoek naar het meest geschikte en voordeligste voertuig naar wens binnen het gehele netwerk van professionals. Dit kunnen we doen voor nieuwe voertuigen alle merkdealers te benaderen. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook helpen bij de zoektocht naar een occasion. Dit kan via de samernwerkende autobedrijven die wellicht het voertuig naar wens al op voorraad hebben of via een import-route uitgevoerd door een automotive professional.

Uiteraard zijn wij zelf niet werkelijk betrokken bij de in-en verkoop van het voertuig naar wens, we bieden alleen een assisterende rol als service voor onze klanten om zo het best passende en ook meest voordelige voertuig aan te kunnen kopen. Onze onafhankelijkheid blijft altijd van toepassing, zaken zoals prijsonderhandelingen gaan dan ook altijd tussen de klant en de professional.

Interesse in deze service? Vul dan het formulier in en we nemen nader contact met je op. 

 

Zoek/import service formulier: