Kia Leasing

Is Kia leasing wat voor jou? Wij adviseren je daarin graag! Lease Fabriek heeft meerdere opties voor het leasen van een Kia. Omdat wij een onafhankelijke partij zijn krijg je hierin altijd een eerlijk en goed advies.  

Voor Kia leasing kunnen wij Operational Leasing én Financial Leasing aanbieden. Wil je graag van te voren weten wat je per maand kwijt bent aan je auto? Laat je dan informeren over Operational Leasing. Hierbij ontvang je namelijk een maandbedrag waar je verzekering, wegenbelasting én onderhoud in zitten! Reserveer een bedrag om te tanken en je hebt geen onverwachtse kosten meer. Daarnaast rij je bij Operational Lease ook nog in een (zo goed als) nieuwe auto. Aan het eind van de van te voren afgesproken looptijd, lever je de auto weer in bij de leasemaatschappij.

Financial Lease is ook zeker mogelijk voor Kia leasing. Hierbij heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een nieuwe of gebruikte auto die bij elk Nederlands autobedrijf aangekocht kan worden (enkele onbetrouwbare autodealers uitgesloten) . Zodra het contract ingaat ben je direct eigenaar, deze hoef je dus niet meer in te leveren!

Genoeg mogelijkheden dus! Via de onderstaande knop “Financial Lease voorraad website” kun je de voorraad inzien van de samenwerkende autobedrijven. Heb je meer interesse in Operational Leasing? Klik dan op de knop “Operational Lease”.
Voor verdere vragen staan wij natuurlijk met het gehele team klaar voor jou!