Lease voor startende ondernemers

Als startende ondernemer is het natuurlijk fijn om je spaargeld niet uit te hoeven geven aan je nieuwe auto. Lease voor startende ondernemers bied hierbij de uitkomst! Hieronder bespreken we de verschillende mogelijkheden.

Als startende ondernemer is het natuurlijk ook fijn dat je (een gedeelte) kunt leasen. Natuurlijk blijft het wel slim om niet meteen op jouw kredietlimiet (hetgeen wat je maximaal kunt lenen) te zitten. Daarom is het fijn dan Financial Lease voor startende ondernemers ook mogelijk is voor gebruikte auto’s.

De auto dient maximaal 10 jaar te zijn bij het einde van de looptijd. Zo kun je makkelijk een auto uitzoeken die op dit moment nog maar 5 jaar oud is. Zo rij je toch een nette auto maar dan voor een stuk minder geld. Via onderstaande knop “Financial Lease Voorraad website” kun je de actuele voorraad zien van de samenwerkende autobedrijven. De auto kan daarnaast bij elk ander autobedrijf dat gevestigd is in Nederland aangekocht worden (enkele onbetrouwbare uitgesloten).

Wij kunnen jou dus zeker helpen als je op zoek bent naar een Lease voor startende ondernemers. Heb je verdere vragen of liever wat telefonische informatie en advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!