Mini Leasen

Op zoek naar een leuke Mini? Een Mini Leasen is de meest zorgeloze manier om een Mini te rijden ! Hier heeft Lease Fabriek meerdere mogelijkheden voor, die we voor jou hieronder kort uitleggen.

Een Mini Operational Leasen is een verstandige keuze als je voor een vast laag maandbedrag in een nieuwe Mini wilt rijden. Als je via deze constructie een Mini gaat Leasen betaal je al voor de wegenbelasting, verzekering én onderhoud. Je hebt dus alleen nog je brandstof waar je rekening mee moet houden. Aan het eind van de van te voren afgesproken looptijd lever je de Mini weer in bij de leasemaatschappij en kan je, als je dat wilt, weer voor een aantal jaar een andere nieuwe Mini Leasen.

Ook Financial Lease voor een Mini kan interessant zijn. Deze manier van Leasen kun je namelijk ook gebruiken op gebruikte voertuigen (max 10 jaar oud bij eind looptijd). Je bent direct bij aankoop de eigenaar. Vaak kun je al met 2 werkdagen, nadat je de aanvraag hebt ingediend, wegrijden. Geen lange levertijd dus!

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Wij staan met het gehele team voor jou klaar om te zorgen dat je zorgeloos jouw nieuwe Mini kunt Leasen. Wil je alvast kijken naar de voorraad van samenwerkende autobedrijven? Klik dan op de onderstaande knop “Financial Lease website voorraad”. Meer interesse in Operational Leasen? Klik dan op de knop “Operational Lease”.