motor leasen

Ook wanneer je een motor zou willen leasen kun je gebruik maken van de dienstverlening van Lease Fabriek!

Wij hebben diverse banken en maatschappijen waar wij ook een motor lease aanvraag kunnen onderbrengen. Motor lease mogelijkheden zijn er dan ook voor financial lease. Helaas zijn er geen mogelijkheden tot een motor leasen met operational lease.

Let wel: Ben je geen ondernemer/zzp’er? Dan zijn er geen mogelijkheden tot het motor leasen en kunnen wij je niet verder helpen.

Wat is financial lease?

Financial lease is een speciale zakelijke financieringsvorm voor ondernemers voor auto’s, bedrijfswagens en/of motoren. Men wordt gedurende de looptijd economisch eigenaar van het voertuig of motor. Het voertuig/de motor dient als onderpand en daarom gelden er versoepelde richtlijnen voor acceptatie. Aan het einde van de looptijd wordt door de bank ook het juridische eigendom overgedragen omdat de financiering is terugbetaald. Omdat het voertuig/de motor je eigendom is, is dit dan ook een flexibel product en met name ook zeer interessant om binnen de boekhouding op te voeren.

Er gelden voor financial lease van motoren en auto’s wel wat bepalingen in maximale bouwjaren van een voertuig of motor. Deze verschillen echter per bank/maatschappij dus neem vooral contact met ons op als je twijfeld of het voertuig/de motor valt binnen acceptatierichtlijnen.