Occasion Lease

Occasion Lease is het Leasen van een (jong) gebruikt voertuig. Bij Occasion Lease heb je als enige voorwaarde dat de auto maximaal 10 jaar oud dient te zijn bij het einde van de looptijd. Hieronder leggen we het voor jou uit.

Occasion Lease is een vorm van Financial Lease. Je bent hierbij direct na aankoop eigenaar van de auto. Je betaald alleen de aanschafwaarde in termijn af. Wij gaan voor jou op zoek naar de voordeligste bank. Ook houden wij hier rekening met jouw wensen. Zo komen we uiteindelijk gezamenlijk bij de bank waar jij jouw occasion op de voordeligste manier gaat leasen.

De auto die jij graag wilt kun je zelf uitzoeken bij 1 van de autobedrijf in Nederland (enkele onbetrouwbare uitgezonderd). Via onderstaande knop kun je de voorraad van onze samenwerkende autobedrijven zien voor jouw Occasion Lease. Staat hier niet de auto bij die jij wilt? Geen probleem! Zoals gezegd kun je een auto uitzoeken die bij een autobedrijf in Nederland staat, mag dus ook een autobedrijf zijn waar wij nog niet mee samen werken.

Via de knop kun je ook meteen een aanvraag indienen. Dit is geheel vrijblijvend. Voor verdere vragen staan wij uiteraard met het gehele team voor jou klaar!