Occasion zakelijk leasen

Een occasion zakelijk leasen kan bij Lease Fabriek! De auto dient maximaal 10 jaar te zijn aan het einde van de looptijd. Zo kan je dus makkelijk een jong gebruikte auto aanschaffen via Financial occasion Lease.

Als onafhankelijke intermediair werken wij samen met veel autobedrijven in Nederland. Hier kun jij jouw occasion voor de zakelijke lease aanschaffen maar dit kan ook bij een autobedrijf waar wij nog niet meer samen werken. Zo kan jij altijd een auto kopen bij een autobedrijf die dicht bij jouw woonplaats ligt.

Bij Financial Lease betaal je jouw occasion op afbetaling. Je bent direct economisch eigenaar van de auto. Aan het einde van de looptijd blijft de auto gewoon van jou. Hierna ben je ook juridisch eigenaar. Bij deze vorm van een occasions zakelijk leasen, maakt het ook niet uit hoe veel kilometers je rijdt per jaar.

Via onderstaande knop kun je alle occasions vinden van de autobedrijven waar wij mee samenwerken. Hier kun je ook meteen jouw vrijblijvende aanvraag indienen. Bij vragen over een Occasion zakelijk leasen of elke andere vraag, staan wij met het gehele team voor jou klaar!