Operational lease offerte

Lease Fabriek kent u voornamelijk als intermediair op het gebied van financial lease, maar wij doen veel meer dan alleen financial lease. Zo kunt u ook bij ons terecht met Operational lease. Ook op het gebied van operational lease werken wij samen met vele partijen. Vanzelfsprekend gaan wij met uw lease aanvraag op zoek naar het best passende operational lease voorstel op uw specifieke situatie.

Bij een Operational lease aanvraag zijn er echter wat meer gegevens noodzakelijk voor een goede aanvraag dan alleen de voertuiggegevens en NAWT-gegevens van uw onderneming. Zo is het van belang te weten hoeveel kilometer u met de operational lease auto verwacht te gaan rijden en of u een brandstofpas wenst, winterbanden regeling en ga zo maar verder. Ook operational lease is echt maatwerk net als financial lease en verschilt per onderneming en per leasemaatschappij.

Operational lease voor ZZP’ers, MKB’ers en andere ondernemers is mogelijk voor zowel nieuwe auto’s en bedrijfswagens alsmede voor jonggebruikte voertuigen tot circa 24 maanden oud en tot 30.000 kilometer op de teller.

Heeft u interesse in het beste operational lease voorstel via de onafhankelijke bemiddeling van Lease Fabriek? U kunt dan uw aanvraag naar ons mailen via info@leasefabriek.nl of vul onderstaand formulier nader in.