Heb je reeds een lease voorstel verkregen maar ben je niet zeker over de voorwaarden of wil je graag weten of het voorstel voordeliger kan? Dan zit je bij Lease Fabriek goed! Lease Fabriek werkt als intermediair op het gebied van financial en operational lease samen met de meeste partijen en maatschappijen die lease kunnen aanbieden. Nergens anders is de kans op acceptatie en een scherp voorstel dan ook zo groot.

Voorstel via autobedrijf

Heb je direct een voorstel verkregen via een autobedrijf? Laat dan altijd een second opinion uitvoeren! Een scherpe prijs heb je al bedongen omdat je daar zelf voor verantwoordelijk bent. 

Helaas is dat veelal anders bij de lease: daar bepaald de verkoper hoe je lease eruit komt te zien, daarnaast krijgen ze in veel gevallen ook een vergoeding voor het aanbrengen van de lease en is de verkoper natuurlijk geen financieel adviseur, dus cruciale kennis ontbreekt.

Laat je offerte vrijblijvend checken door onze onafhankelijke financieel adviseurs!

Voorstel elders

Heb je een aanvraag gedaan bij een intermediair/website of via het autobedrijf een intermediairsvoorstel verkregen?  Dan is het meer dan verstandig om je aanbieding elders te laten checken!

Zo werken veel intermediairs maar met enkele partijen samen. Daarnaast rekenen veel intermediairs (verborgen) extra kosten omdat ze bijvoorbeeld een autobedrijf moeten vergoeden. Vaak worden er dan zaken vernoemd als: het opstellen van een OTT code, het toetsen, etc. Dit zijn echter allemaal zaken die de bank GRATIS doet en niet de intermediair!

Gratis en vrijblijvende second opinion