Tesla Leasen

Tesla is het meest bekende merk onder de elektrische auto’s. Het is ook een mooie, snelle maar vooral betrouwbare auto. Hier zit dan ook een prijskaartje aan. Om niet meteen het gehele bedrag kwijt te zijn is een Tesla Leasen dus geen gek idee.

Een Tesla Leasen kan op twee manieren. Financial Leasen en Operational Leasen. Als je jouw Tesla Operational gaat Leasen huur je de auto van de leasemaatschappij. Je bent een vast bedrag per maand kwijt. Je bent alleen nog maar geld kwijt voor het opladen van je Tesla. Aan het eind van de van te voren afgesproken looptijd lever je de auto weer in. Hierna kan je eventueel weer een nieuwe Operational Lease afsluiten.

Ook een Tesla Financial Leasen is een optie. Hierbij ben je direct eigenaar als je de auto koopt. Dit kan gaan om een geheel nieuwe maar ook een Tesla die aan het eind van de looptijd 10 jaar is, is mogelijk. Bij Financial Lease kan je zo lang als je wilt genieten van je auto.

Ben je er al uit via welke vorm je jouw nieuwe Tesla gaat Leasen? Klik dan op één van onderstaande knoppen om een vrijblijvende aanvraag in te dienen. Heb je nog meer informatie en advies nodig om tot een besluit te komen? Neem dan contact op met onze klantenservice!