Mercedes-Benz E-Klasse
Estate 200 CGI Avantgarde Automaat
Aanschafwaarde: € 14,945.00
Bouwjaar: 2010
Kilometerstand: 140157
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K262SR

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 310.16
48 maanden: € 371.84
36 maanden: € 475.18

Omschrijving:

Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve Mercedes-Benz E-klasse Estate Dit is een auto die 140157 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2010. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Het start-stopsysteem maakt deze auto zuiniger en schoner. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Alle belangrijke audiofuncties heeft u onder handbereik met de audiobediening op het stuur. U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het navigatiesysteem met harde schijf. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. In deze Mercedes-Benz kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Autobedrijf Janssen B.V.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-