Volvo Leasing

Op zoek naar een Volvo die je wilt leasen? Dan ben je bij Lease Fabriek aan het goede adres. Wij zijn als onafhankelijke intermediair een goede keuze om je te laten informeren op het gebied van Volvo leasing.

Wij hebben ons gespecialiseerd in twee vormen van leasing: Operational Leasing en Financial Leasing. Als je op zoek bent naar een Volvo kun je gebruik maken van beiden leasevormen.
Bij Operational Leasing heb je verder geen kosten aan je verzekering, wegenbelasting en onderhoud !
Je betaald een vast bedrag per maand hiervoor, je weet dus van te voren waar je aan toe bent. Na de van te voren bepaalde looptijd, lever je deze auto weer in bij de leasemaatschappij. Bij deze leasevorm dien je een (zo goed als) nieuwe auto uit te zoeken óf wij gaan voor je op zoek naar de auto die past bij jouw wensen.

Financial Leasing is daarentegen geschikt voor nieuwe én gebruikte auto’s tot een leeftijd van 10 jaar. Na het ingaan van het contract ben jij meteen eigenaar van de auto, je hoeft hem dus niet in te leveren aan het einde van de looptijd. Je kunt een Volvo op onze site vinden maar dit kan ook via een andere site of dealer. Zolang de levering maar wordt gedaan door een Nederlands autobedrijf (enkele onbetrouwbare autodealers uitgesloten).

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een Volvo te leasen! Via de onderstaande knop “Financial Lease voorraad website” kun je de voorraad inzien van de samenwerkende autobedrijven. Heb je meer interesse in Operational Leasing? Klik dan op de knop “Operational Lease”.
Voor verdere vragen staan wij natuurlijk met het gehele team klaar voor jou!