VW Leasing

VW Leasing is iets dat heel veel voorkomt, de Volkswagen is dan ook niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen. Waar het ooit allemaal begon met de Volkwagen Kever is het nu uitgegroeid tot een enorm aanbod van compacte en stoere modellen tot enorm luxe en comfortabele modellen.

Zoals gezegd begon alles met de Volkswagen Kever. Deze auto, maar ook de Volkswagen Golf, staan in de top 5 van de meest verkochte auto´s. De Volkswagen Golf daarentegen is ook weer een model dat heel veel gefinancierd wordt. Maar ook de wat grotere modellen wordt vaak gefinancierd.

VW Financial Leasing is samen met VW Operational Leasing een product dat veel gebruikt wordt. We leggen hieronder kort uit wat het verschil is. Bij VW Financial Leasing betaal je de auto eigenlijk op afbetaling. Je leent het bedrag wat de auto kost (excl BTW) bij één van de banken waar wij mee samen werken en hiervoor betaal je een bepaald voor per maand. Je bent wel direct eigenaar van de auto en je kan er mee doen wat je wilt! Het maakt bij VW Financial Leasing dus ook niet uit hoe veel kilometers je per jaar rijdt.

Bij Operational Lease is dit iets anders. Hier heb je als het ware een huur auto. De leasemaatschappij is eigenaar van de auto, jij betaald ze een vast bedrag per maand om in de auto te rijden. Deze kun je dan wel weer zelf samen stellen. Van te voren geef je op voor welke looptijd je de VW Leasing wilt maar ook het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden. Dit heeft allemaal invloed op jouw maandbedrag.

Ben je er nog niet helemaal uit welke vorm van Volkswagen Leasing je wilt hebben? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij, als onafhankelijke partij, kunnen je voorzien van voldoende informatie en advies zodat jij een goede keuze hierin kan maken. Alvast een vrijblijvende offerte indienen of de voorraad Volkswagens zien van onze samenwerkende autobedrijven? Klik dan op één van onderstaande knoppen.