VW Polo Lease

Wil jij graag in de sportieve en zuinige Volkswagen Polo rijden? Dat kan bij ons met de VW Polo Lease! Zoals net al aangegeven is de Volkswagen Polo erg zuinig maar toch is het een sportief model. Daarnaast is deze auto erg praktisch, ideaal als je dus veel in de stad rijdt bijvoorbeeld.

Hiernaast kan je ook nog een keuze maken tussen bijvoorbeeld de sportieve GTI en de luxe Comfortline Business modellen. Elke uitvoering heeft zijn eigen karakteristieke design. Wil je hier zelf alle mogelijke opties voor uitkiezen én met een vast laag maandbedrag weten waar je aan toe bent ? Dan is VW Polo Operational Lease wel wat voor jou. Hier kan je je namelijk zelf je Volkswagen Polo samenstellen. Voor deze VW Polo Lease betaal je dan een vast laag maandtermijn waar alles in zit. Je hoeft alleen nog maar je brandstofkosten te betalen ! De auto lever je weer aan het einde van de looptijd.

Ben je liever meteen de eigenaar ? Kies dan voor VW Polo Financial Lease. Bij deze constructie hoef je niet perse een nieuwe auto uit te zoeken. Dit kan ook een occasion zijn, als hij aan het eind van de looptijd maar niet ouder is dan 10 jaar. Je bent hier dus meteen de eigenaar van de auto en je hoeft hem niet meer in te leveren aan het eind van de looptijd.

Ben je er al uit voor welke vorm je wilt gaan? Klik dan op één van onderstaande knoppen. Via allebei kun je een vrijblijvende aanvraag indienen. Wil je er liever nog wat informatie en advies over hebben? Neem dan contact op met onze klantenservice, we staan je graag te woord!