Zakelijk Leasen

Zakelijk Leasen is het hetgeen waar wij ons gespecialiseerd in hebben. Veel mensen willen namelijk hun geld in de onderneming houden in plaats van uitgeven aan hun auto. Daarvoor is Lease natuurlijk de ideale uitkomst!

Voor zakelijk Leasen bieden wij twee mogelijkheden aan: Financial Lease en Operational Lease.

Bij Financial Lease kun je de auto zakelijk Leasen middels afbetaling van de aanschafwaarde, of een gedeelte van de aanschafwaarde. Je bent direct na aankoop, de eigenaar van de auto. Je kunt zelf de looptijd (auto dient maximaal 10 jaar oud te zijn aan het einde van de looptijd), aanbetaling en slottermijn wensen doorgeven. Hierbij zullen wij de bank uitzoeken welke het beste bij jouw wensen past.

Via Operational Lease kun jij ook jouw auto zakelijk Leasen. Bij deze vorm van zakelijk Leasen ben jij niet de eigenaar van de auto maar huur je hem als hem als het ware. De leasemaatschappij is de eigenaar. Je betaald hen een bepaald bedrag per maand. Hiernaast hoef je alleen nog maar te tanken. Je verzekering, wegenbelasting én onderhoud wordt dus al betaald!

Via één van onderstaande knoppen kun je je vrijblijvende aanvraag indienen. Liever nog wat meer informatie en persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice!