Bedankt voor je fietslease aanvraag!

Je aanvraag is zojuist aan ons verzonden en reeds in onze mailbox binnen gekomen.

Wij hebben je een bevestigingsmail met stukkenlijst en onze contactgegevens per email verzonden met stukkenlijst (check ook je spambox/ongewenste mail/reclamefolder/spam-map).

De fiets van je wens wordt dan ook al door ons voorlopig gereserveerd, speciaal voor jou! De Ebike naar wens kan in gevallen al binnen enkele dagen worden gebracht op een locatie naar keuze!

Echter kunnen we natuurlijk niet zomaar aan iedereen zonder inzage in gegevens een fietslease contract aanbieden, dat zou (financieel) onverantwoord zijn. Bij Lease Fabriek hanteren we onze eigen acceptatievoorwaarden en criteria (niet die van externe partijen). Je kunt de beoordeling van je aanvraag bespoedigen en we vragen je dan ook om de volgende gegevens al aan ons door te sturen per email op fiets@leasefabriek.nl of whatsapp (dat is ook versleuteld en beveiligd net ls onze email) via 072-5317839.

Lease Fabriek is een financieel intermediair én leasemaatschappij. We staan onder verscherpt toezicht van diverse organisaties en hebben zelf een streng protocol met betrekking tot het omgaan en verwerken van persoonsgegevens en financiële documentatie. Je gegevens zijn dan ook veilig bij ons.

Ben je in loondienst?
We ontvangen dan van jou én je partner (indien je samenwoont hebben we verplicht de gegevens nodig van jullie beiden en dienen beiden te ondertekenen) de volgende gegevens:

– Recente loonstrook / uitkeringsspecificatie (niet ouder dan 2 maanden)
– Bankafschrift zonder doorhalingen (alles dient zichtbaar te zijn) van een volledige maand met storting van het inkomen en afschrijving huur of hypotheek. (bij meerdere rekeningen van elke rekening afzonderlijk maand aan bankafschriften)

Voor ondermers, ondernemingen of ZZP’ers
Toezending bedrijfsgegevens/kvk uitreksel. Graag ontvangen we een vermelding van de werkzaamheden/diensten van de onderneming en waar je de fiets voor wenst te gebruiken met toelichting (zakelijk of prive of een combinatie alles mogelijk).