Fiets Lease

Let op: deze pagina is specifiek voor Fiets Lease voor ondernemers/ondernemingen/ZZP’ers. Ben je particulier en wens je Fiets Lease via Lease Fabriek? Klik dan op onderstaande knop voor de speciale fiets lease pagina voor particulieren!

Bij Lease Fabriek bieden hebben wij voor ondernemers, zzp’ers en andere bedrijven ook de mogelijkheid tot het operational leasen van een fiets. Ben jij namens je bedrijf of als ondernemer/zzp’er op zoek naar een lease oplossing voor een fiets of meerdere fietsen? Neem dan vooral contact met ons op en dan voorzien wij je snel en voordelig van de beste oplossing op elke situatie.

Bij Lease Fabriek bieden we fiets lease alleen voor Elektrische fietsen. Dit kan een dames of herenfiets zijn maar ook een bakfiets lease variant. Alles is mogelijk zolang de fiets elektrisch is. Extra interessant: een fiets kent maar 8% bijtelling over de nieuwwaarde van de fiets. Kost een bakfiets bijvoorbeeld € 2000,-, dan kent de fiets een bijtelling van 8% van 2000,- a €11,66 bruto per maand. Netto valt ditgeen dus een stuk voordeliger uit zelfs. En iedereen binnen de onderneming blijft een stuk fitter dan wanneer er alleen met de auto wordt gereden. (bak)fiets lease via Lease Fabriek is dus een zeer voordelige en verantwoorde keuze voor elke onderneming!

De looptijd van de Fiets Lease is doorgaans 36 maanden, maar kan eventueel ook indien gewenst op een langere looptijd. Geïnteresseerd? neem contact met ons op via 072-5317839, info@leasefabriek.nl of vul het fiets lease formulier in onderaan deze pagina en geef je voorkeuren op namens jouw bedrijf en wij zorgen voor een passende elektrische (bak)fiets oplossing.

SPECIALE OPENINGSACTIE OP=OP

Uw persoonlijke gegevens:

Voorletters:

Achternaam:

Uw volledige geboortedatum:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Bedrijfsgegevens:

Naam Bedrijf

Straatnaam en huisnummer

Postcode

Plaatsnaam

Hoofdactiviteit onderneming:

Gewenste type fiets en opties;

Door plaatsing van je aanvraag ga je akkoord met de verwerking en opname van al je opgegeven gegevens in de bestanden van Lease Fabriek voor gebruik van deze en toekomstige financieringsaanvragen en onze mailing(en), mocht je hier geen gebruik meer van willen maken kun je je altijd uitschrijven via info@leasefabriek.nl