A-Merk Deluxe Trekking Heren

MAANDTERMIJN

116,-

Eigenlijk toch wel de beste en mooiste fiets op de markt! Deze prophete Luxe Ebike voor heren is voorzien van alleen maar kwaliteitsonderdelen van Duitse fabrikanten (AEG). Vergeet merken als gazelle, Batavus en zo verder: Niet alleen zijn Duitse auto’s van de hoogste kwaliteit, die duitse kwaliteit geldt ook voor Ebikes! Wij noemen de Ebikes van Prophete dan ook de Porsche onder de Ebikes.

Bij een luxemerk hoort ook een App, je kunt via Android of Apple de prophete app downloaden en diverse zaken uitlezen van je Ebike . Daarnaast heeft deze fiets natuurlijk alles wat denkbaar is voor een Ebike van de hoogste kwaliteit: voorvering van Suntourer, hydraulische schijfremmen van SHIMANO net als de versnellingen (7 versnellingen), een middenmotor en accu van AEG en ga zo verder het ontbreekt deze Ebike aan niets. De maximale actieradius is maar liefst 180km, dat is ongekend veel voor een ebike! Het slot van de fiets heeft geen sleutel, maar ontgrendel je met je chip, via het stuur. Kortom de Ebike van de toekomst die vele andere fabrikanten nog niet hebben kunnen bouwen!

De fiets heeft een cataloguswaarde van € 3400,-

Maandtermijn en koopoptie

De maandtermijn voor deze Ebike is 116,- deze maandtermijn is met de ALL inclusive service (reparaties, onderhoud, etc). Daarnaast bieden we je ook een aankoopmogelijkheid: tegen een kleine extra maandbijdrage kun je aan het einde van de looptijd de Ebike waar je al die jaren zo fijn en onbezorgd op hebt gereden overnemen. De overnameprijs is ‘symbolisch’ € 200,- einde looptijd. De extra maandbijdrage om deze verlaagde koopoptie te activeren is: € 35,- per maand.

Voor wie is Ebike lease beschikbaar?

SPECIFICATIES E-BIKE:

Modelnummer: PRO-POM-H
Minimale actieradius: 130 km
Maximale actieradius: 180 km
Plaats Accu: Achter-bagagedrager
Plaats Motor: Middenmotor-AEG
Type aandrijving: Ketting
Remsysteem: hydraulische schijfremmen voor-en achter
Maximale snelheid: 25 km/u
Aantal versnellingen: 7
Framematen: 52 cm – Onesizefitsall
Kleuren beschikbaar: Mat zwart
Zadelvering: Ja
Voorvering: Ja

Aanvraagformulier

Lease en de fiscus

Ben je een ondernemer of op zoek naar een ebike namens je werkgever? Dat kan fiscaal zeer interessant zijn. De maandtermijn van de ebike is dan ook volledig op te voeren binnen de boekhouding als ‘kosten’ en de berijder van de ebike heeft een bijtelling bij privé gebruik van de fiets van 7% van de cataloguswaarde (nieuwwaarde). 

Voorbeeld: 
Ebike met een cataloguswaarde van € 2000,- X 7%= € 140,- bruto per jaar. Netto zou dit uitkomen bij schijf 1 (box 1) a 37,10% = €51,94 per jaar ofwel een bedrag van slechts € 4,32 per maand netto.