Actie: Extra Luxe PROPHETE herenfiets

MAANDTERMIJN

94,-

Een van de beste en mooiste fietsenmerken op de markt: Prophete! Deze prophete Luxe herenfiets is voorzien van kwaliteitsonderdelen van Duitse fabrikanten (AEG). Vergeet merken als gazelle, Batavus en zo verder: Niet alleen zijn Duitse auto’s van de hoogste kwaliteit, die duitse kwaliteit geldt ook voor Ebikes! Wij noemen de Ebikes van Prophete dan ook de Porsche onder de fietsen.

Bij een luxemerk hoort ook een App, je kunt via Android of Apple de prophete app downloaden en diverse zaken uitlezen van je Ebike . Daarnaast heeft deze fiets natuurlijk alles wat denkbaar is voor een Ebike van de hoogste kwaliteit: voorvering van Suntour, hydraulische schijfremmen+versnellingen van SHIMANO, een middenmotor+accu van AEG en ga zo verder het ontbreekt deze Ebike aan niets. Actieradius is circa 100km. De Fiets heeft een cataloguswaarde van € 2099,-

Maandtermijn en koopoptie

De maandtermijn voor deze Ebike is 94,- deze maandtermijn is met de ALL inclusive service (reparaties, onderhoud, etc). Daarnaast bieden we je ook een aankoopmogelijkheid: tegen een kleine extra maandbijdrage kun je aan het einde van de looptijd de Ebike waar je al die jaren zo fijn en onbezorgd op hebt gereden overnemen. De overnameprijs is ‘symbolisch € 150,- einde looptijd. De extra maandbijdrage om deze verlaagde koopoptie te activeren is: € 26,- per maand.

SPECIFICATIES E-BIKE:

Modelnummer: PROP1216-B
Minimale actieradius: 70 km
Maximale actieradius: 100 km
Plaats Accu: midden
Plaats Motor: midden
Type aandrijving: Ketting
Remsysteem: Hydraulische schijfremmen
Maximale snelheid: 25 km/u
Aantal versnellingen: 8
Framematen: 52 CM
Kleuren beschikbaar: Bruin mat
Zadelvering: Ja
Voorvering: Ja

Aanvraagformulier