Luxe Ebike met middenmotor

MAANDTERMIJN

79,-

Een echte topfiets deze Luxe bike van Hollandia met de zo gewilde middenmotor. De accu van deze Ebike is dan ook zeer krachtig. Daarnaast zijn vele extra’s aanwezig om het comfort te verhogen: liefst 7 Shimano Nexus versnellingen, Voorvering een prachtig en groot LCD scherm (voor bediening van de ondersteuningsstanden, maar ook zie je bijvoorbeeld de gereden kilometers per rit/totaal en nog meer). De middenmotor wordt als prettig en comfortabeler ervaren omdat deze de fiets niet vooruit trekt (zoals met een voorwiel motor) maar ondersteuning biedt op de pedalen.

De Fiets heeft een Cataloguswaarde van € 2199,-

Maandtermijn en koopoptie

De maandtermijn voor deze Ebike is 79,- deze maandtermijn is met de ALL inclusive service (reparaties, onderhoud, etc). Daarnaast bieden we je ook een aankoopmogelijkheid: tegen een kleine extra maandbijdrage kun je aan het einde van de looptijd de Ebike waar je al die jaren zo fijn en onbezorgd op hebt gereden overnemen. De overnameprijs is ‘symbolisch’ € 100,- einde looptijd. De extra maandbijdrage om deze verlaagde koopoptie te activeren is: € 19,- per maand.

Voor wie is Ebike lease beschikbaar?

SPECIFICATIES E-BIKE:

Modelnummer: HOL1-B
Minimale actieradius: 70 km
Maximale actieradius: 120 km
Plaats Accu: Achter-bagagedrager
Plaats Motor: Middenmotor
Type aandrijving: Ketting
Remsysteem: V-brakes voor en achter
Maximale snelheid: 25 km/u
Aantal versnellingen: 7
Framematen: 49 cm
Kleuren beschikbaar: zwart mat
Zadelvering: Nee
Voorvering: Ja

Aanvraagformulier

Lease en de fiscus

Ben je een ondernemer of op zoek naar een ebike namens je werkgever? Dat kan fiscaal zeer interessant zijn. De maandtermijn van de ebike is dan ook volledig op te voeren binnen de boekhouding als ‘kosten’ en de berijder van de ebike heeft een bijtelling bij privé gebruik van de fiets van 7% van de cataloguswaarde (nieuwwaarde). 

Voorbeeld: 
Ebike met een cataloguswaarde van € 2000,- X 7%= € 140,- bruto per jaar. Netto zou dit uitkomen bij schijf 1 (box 1) a 37,10% = €51,94 per jaar ofwel een bedrag van slechts € 4,32 per maand netto.