Luxe Urban Ebike A+Merk

MAANDTERMIJN

92,-

Eigenlijk toch wel de beste en mooiste fiets op de markt! Deze prophete Luxe Ebike voor heren is voorzien van alleen maar kwaliteitsonderdelen van Duitse fabrikanten (AEG). Vergeet merken als gazelle, Batavus en zo verder: Niet alleen zijn Duitse auto’s van de hoogste kwaliteit, die duitse kwaliteit geldt ook voor Ebikes! Wij noemen de Ebikes van Prophete dan ook de Porsche onder de Ebikes.

Bij een luxemerk hoort ook een App, je kunt via Android of Apple de prophete app downloaden en diverse zaken uitlezen van je Ebike. Daarnaast heeft deze fiets natuurlijk alles wat denkbaar is voor een Ebike van de hoogste kwaliteit: schijfremmen van SHIMANO net als de versnellingen, een middenmotor bijna niet zichtbaar en accu van AEG verwerkt in de ebike. Ga zo nog een tijd verder: het ontbreekt deze Ebike aan niets. De maximale actieradius is 60 kilometer zodat je altijd voldoende capaciteit hebt voor een flinke fietstocht! De fiets heeft een cataloguswaarde van € 2090,-

Maandtermijn en koopoptie

De maandtermijn voor deze Ebike is 92,- deze maandtermijn is met de ALL inclusive service (reparaties, onderhoud, etc). Daarnaast bieden we je ook een aankoopmogelijkheid: tegen een kleine extra maandbijdrage kun je aan het einde van de looptijd de Ebike waar je al die jaren zo fijn en onbezorgd op hebt gereden overnemen. De overnameprijs is ‘symbolisch’ € 150,- einde looptijd. De extra maandbijdrage om deze verlaagde koopoptie te activeren is: € 27,- per maand.

Voor wie is Ebike lease beschikbaar?

SPECIFICATIES E-BIKE:

Modelnummer: PRO-URB-H
Minimale actieradius: 40 km
Maximale actieradius: 60 km
Plaats Accu: Achter-bagagedrager
Plaats Motor: Middenmotor-AEG
Type aandrijving: Ketting
Remsysteem: hydraulische schijfremmen voor-en achter
Maximale snelheid: 25 km/u
Aantal versnellingen: 8
Framematen: 52 cm – Onesizefitsall
Kleuren beschikbaar: Mat zwart
Zadelvering: Nee
Voorvering: Nee

Aanvraagformulier

Lease en de fiscus

Ben je een ondernemer of op zoek naar een ebike namens je werkgever? Dat kan fiscaal zeer interessant zijn. De maandtermijn van de ebike is dan ook volledig op te voeren binnen de boekhouding als ‘kosten’ en de berijder van de ebike heeft een bijtelling bij privé gebruik van de fiets van 7% van de cataloguswaarde (nieuwwaarde). 

Voorbeeld: 
Ebike met een cataloguswaarde van € 2000,- X 7%= € 140,- bruto per jaar. Netto zou dit uitkomen bij schijf 1 (box 1) a 37,10% = €51,94 per jaar ofwel een bedrag van slechts € 4,32 per maand netto.