Fiets Leasen Particulieren

Bij Lease Fabriek bieden we fiets lease alleen voor Elektrische fietsen. Dit kan een dames of herenfiets zijn maar ook een bakfiets lease variant. Alles is mogelijk zolang de fiets elektrisch is.

Kenmerken van Fiets Lease:

 • Onderhoud van de Fiets is Inclusief
 • Verzekering is inclusief
 • de Fiets is altijd volledig NIEUW
 • Groot bereik: de fietsen hebben altijd accu’s met een bereik/actieradius van boven de 100km
 • Pechhulp door geheel Nederland
 • EEN VASTE MAANDTERMIJN met all het bovenstaande in de maandtermijnverwerkt, GEEN nare verassingen!

Extra interessant: een fiets kent maar 8% bijtelling over de nieuwwaarde van de fiets. Kost een bakfiets bijvoorbeeld € 2000,-, dan kent de fiets een bijtelling van 8% van 2000,- a €11,66 bruto per maand. Netto valt ditgeen dus een stuk voordeliger uit zelfs, voor je werkgever is dit dus een zeer interessante optie! En iedereen binnen de onderneming blijft een stuk fitter dan wanneer er alleen met de auto wordt gereden. (bak)fiets lease via Lease Fabriek is dus een zeer voordelige en verantwoorde keuze voor elke onderneming en werknemer.

De looptijd van de Fiets Lease is doorgaans 36 maanden, maar kan eventueel ook indien gewenst op een langere looptijd. Geïnteresseerd? neem contact met ons op via 072-5317839, info@leasefabriek.nl of vul het fiets lease formulier in onderaan deze pagina en geef je voorkeuren op namens jouw bedrijf en wij zorgen voor een passende elektrische (bak)fiets oplossing.

Speciale Fiets Lease actie, OP=OP:

  Uw persoonlijke gegevens:

  Voorletters:

  Achternaam:

  Uw volledige geboortedatum:

  Telefoonnummer:

  Emailadres:

  Gewenste type fiets en opties;

  Door plaatsing van je aanvraag ga je akkoord met de verwerking en opname van al je opgegeven gegevens in de bestanden van Lease Fabriek voor gebruik van deze en toekomstige financieringsaanvragen en onze mailing(en), mocht je hier geen gebruik meer van willen maken kun je je altijd uitschrijven via info@leasefabriek.nl