Citroën DS3
1.2 PureTech So Chic
Aanschafwaarde: € 10,950.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 36634
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: JT560K

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 227.25
48 maanden: € 272.44
36 maanden: € 348.16

Omschrijving:

Met een auto als deze Citroën DS3 komt u absoluut goed voor de dag. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Natuurlijk behoren sportonderstel, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De Citroën is standaard voorzien van: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroën DS3 samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Citroën in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-