Mercedes-Benz A-Klasse
200 Business Solution
Aanschafwaarde: € 27,450.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 24765
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K759NZ

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 569.68
48 maanden: € 682.96
36 maanden: € 872.77

Omschrijving:

Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. Deze Mercedes-Benz A-klasse heeft 24765 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2018. Als u het over uitstraling hebt, dan kunt u niet om het effect van de AMG-styling heen. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Licht, luxe en gemak komen samen in de vorm van het elektrische bediende glazen panoramadak. Bij de rijke uitrusting horen ook led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u veilig met knoppen op het stuurwiel of met gesproken commando's. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mercedes-Benz met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en automatisch dimmende buitenspiegels.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz A-klasse samen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Mercedes-Benz. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij desnelheid.nl

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-