SEAT Mii
1.0 Sport Intense
Aanschafwaarde: € 7,843.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 76403
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: PH275S

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 162.77
48 maanden: € 195.14
36 maanden: € 249.37

Omschrijving:

Met deze Seat Mii kunt u weer jaren vooruit, de kilometerteller staat op 76403. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Bij de rijke uitrusting horen ook 15 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook lederen versnellingspook, in hoogte en diepte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf Galema en de boer

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-