Volkswagen Passat
Variant 1.4 TSI ACT Comfortline INCL. BTW
Aanschafwaarde: € 13,888.00
Bouwjaar: 2014
Kilometerstand: 155358
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 6ZJK32

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 288.22
48 maanden: € 345.54
36 maanden: € 441.57

Omschrijving:

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Volkswagen Passat Variant. Deze auto komt uit het bouwjaar 2014. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze dealeronderhouden Passat Variant duidelijk te zien is. Een gezonde dosis zen-gevoel is bijgeleverd in de vorm van comfortstoelen. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakrails, aluminium dakrailing, getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook is de Volkswagen uitgerust met: in hoogte en diepte verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Passat Variant samen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Volkswagen u om veiliger te rijden. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf Galema en de boer

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-